Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Μαρία Κύρκου
Έκτακτη ΕπιμελήτριαΛογιστήριο
Πληρωμές και Μισθοδοσία Προδημοτικής Εκπαίδευσης22459712Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥEMAIL
Σχολική Εφορεία Αρχείο – Κεντρικό 22459722 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαρία Παύλου
Επιμελήτρια 1ης Τάξης
Υπεύθυνη Ε.Ε.Ε.Λ. 22459717  
Ελπινίκη Σωκράτους
Επιμελήτρια 1ης Τάξης
Λογιστήριο Μισθοδοσία Δημοτικής Εκπαίδευσης - Εισπράξεις Μέσης Εκπαίδευσης 22459717  
Αθηνά Γεωργίου
Επιμελήτρια
Γραμματεία – Αρχείο 22459704 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελένη Κκολού
Επιμελήτρια
Γραμματεία – Αρχείο-Εκπαιδευτικές Περιφέρειες 22459709 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σκεύη Φάνη
Επιμελήτρια
Λογιστήριο
Μισθοδοσία Μέσης Εκπαίδευσης / Εισπράξεις Δημοτικής Εκπαίδευσης 
22459710 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελένη Καμπέρη
Βοηθός Γραφείου
Λογιστήριο
Πληρωμές Δημοτικής Εκπαίδευση
22459711 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παναγιώτα Γεωργίου
Επιμελήτρια
Λογιστήριο
Πληρωμές Μέσης Εκπαίδευσης
22459713 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Άντρη Ψωμά Κούζη Κληροδοτήματα 22459705  
Ελένη Ηροδότου Υγειονομική Επιθεωρήτρια 22459719 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

    
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥEMAIL
Χαράλαμπος Μιχαηλίδης Πολιτικός Μηχανικός/Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος 22459728 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σόλων Παπαχαραλάμπους Επιστάτης    
Σωτήρης Ανδρέου   Επιστάτης     
Βασίλης Βασιλείου  Αποθηκάριος 22459715