Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας

facebook logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα παρέδωσε σήμερα, 01/09/2015 στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή, επιταγή ύψους €35,000, ποσό το οποίο μαζεύτηκε με πολύ κόπο και μακρόχρονη εθελοντική εργασία, για ένα πολύ συγκεκριμένο και ευαίσθητο σκοπό, την ανάπλαση της αυλής του Σχολείου.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων, κα Μαρία Θρασυβούλου – Χαμπουρή, κατά την τελετή παράδοσης της επιταγής, ανέφερε ότι, ο Σύνδεσμος Γονέων αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες της εποχής, αλλά και την οικονομική κρίση, πιστεύει ότι η προτεραιότητα όλων πρέπει να εστιάζεται στην ασφάλεια και υγεία των παιδιών μας.

Ο κ. Υπουργός, παραλαμβάνοντας την επιταγή ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Γονέων για την αλτρουιστική αυτή πράξη και έδωσε οδηγίες όπως επισπευτεί το έργο με στόχο να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015. Σε συνεργασία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου, της Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας, του Συνδέσμου Γονέων και των Διευθύνσεων του Σχολείου ο πιο πάνω στόχος είναι εφικτός.

2015 09 01 deltio tupou